Menü

Menü

  info@superfoodfactory.hu   +36203889712

Blog

Hozzávalók:

    • 1 apróra vágott fej hagyma
    • 1 apróra vágott (hámozott) közepes méretű krumpli
    • 3 gerezd tört fokhagyma
    • 1 teáskanál gyömbér
    • egy csipet cayenne bors
    • egy csipet fekete bors
    • 5 bögre aprított kelkáposzta (vagy egyéb zöld)
    • 4 bögre zöldségalaplé
    • 2 teáskanál Gatamo Matcha por
    • 1 bögre friss  koriander
    • 400 ml kókusztej

Elkészítés:

      1. Egy közepes méretű edényben pirítsd meg a hagymát. Majd add hozzá a krumplit egy kis vízzel. Főzd körülbelül 8 percig folyamatosan kevergetve, és adj hozzá még vizet ha szükséges, hogy ne tapadjon le a zöldség.
        Keverd hozzá a fokhagymát, a gyömbért, cayenne borsot és fekete borsot.
      1. Keverd hozzá a káposztát és főzd pár percig majd add hozzá a zöldségalaplevet. Forrald fel a levest, majd közepes lángon főzd 30 percig.
      2. Add hozzá a koriandert illetve a matcha port.
      3. Miután kihűlt a levest, krémesítsd botmixerrel, majd forrald fel újból a kókusztejjel.
      4. Szolgáld fel tofu vagy kenyér krutonnal.