Menü

Menü

  info@superfoodfactory.hu   +36203889712

Blog

A matcha krémes íze kiválóan keveredik az egyik legnépszerűbb édességben...a palacsintában. Edd magában vagy egy nagyon finom kókuszos krémmel.

Palacsinta hozzávalók:

    • 2 evőkanál kókuszcukor
    • 1 bögre mandulatej
    • 1 teáskanál vanília aroma
    • egy csipet só
    • 1 evőkanál Gatamo Matcha por
    • 1 bögre liszt

Krémhez:

    • 1/3 bögre porcukor
    • 1 teáskanál vanília aroma
    • 1 doboz kókusztej

Elkészítés:

  1. Keverd össze a palacsintához a hozzávalókat, majd a tésztát tedd be 20 percre a hűtőbe
  2. Amíg a tészta a hűtőben pihen, keverd simára egy tálban a krémhez a hozzávalókat.
  3. Egy serpenyőt melegíts fel közepes hőmérsékletre egy kiskanál vajjal, majd ebben süsd meg a palacsintákat.
  4. Kihűlés után töltsd meg a palacsintákat, és tálald fahéjjal, tejszínhabbal és diófélékkel.