Menü

Menü

  info@superfoodfactory.hu   +36203889712

Blog

Ez a jeges maccsa legtökéletesebb választás a forró nyári napokra. Egyszerre hűsít és oltja a szomjad. A méz és a citrom ízlés szerint adagolható és változtatható, attól függően mennyire szeretnénk édesen fogyasztani.

  • Hozzávalók:
    - 5 tk. méz
    - 1 ek. citromlé, egy kevés citromhéj
    - 500 ml 80°C-os víz
    - 1 1/2 tk. Gatamo Matcha tea por
    - jégkocka
     
  • Elkészítés:
  1. Tegyük egy kancsóba a mézet, citromlevet és a citromhéjat, majd öntsük fel a forró víz felével
  2. Tegyük a Matcha port egy külön tálba, és öntsünk rá egy keveset a maradék vízből.
    Verjük fel a Matcha port W alakban, amíg híg pépet nem kapunk, majd öntsük hozzá a maradék forró vizet, és addig keverjük amíg hab nem képződik a tetején.
    Fontos, hogy a Matcha port alaposan és csomómentesen elkeverjük.
  3. Felszolgálás előtt a maccsakeveréket öntsük a kancsóba és keverjük meg.

    Tálaljuk üvegpoharakban jégkockával. Dekorációként használjuk citromkarikát.